socialdemokraterna Åsele

SLUTSPURT

Nu är det bara två dagar att fundera på. Har du bestämt dig? Är du riktigt säker på att du har all information som krävs för du ska vara övertygad om att du väljer rätt?

Du har säkert läst både det ena och det andra i tidningar och sociala media, men är du säker på att du fått en tillräckligt nyanserad och övergripande information?

Tror du att du vet vad alla våra partier egentligen vill och står för? Har du verkligen gjort ditt bästa för att skaffa dig en klar bild över vad som hänt, håller på att hända och kommer att hända i framtiden?

Baserar du dina åsikter på ensidig propaganda, eller ser du till att själv skaffa dig tillräcklig information så att du inte riskerar att ångra dig efteråt? Efter 20:00 på söndag kan du inte göra det.

Vet du verkligen vad VI vill? Vet du hur Vi tänker? Det finns bara ett sätt att få veta det – fråga OSS!!! Ge oss ett par minuter av din tid och förvissa dig om att du har all information som krävs. Ett par minuter… Fyra år kan vara en lång tid.

Vi finns i nedre parken idag, så länge ni vill. i morgon finns vi vid Kulturhuset så länge vallokalen är öppen.

Välkomna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>