Axebros syn på politiken...

Axebros syn på politiken...

En tragisk blogg!

Hur komisk tror du att sanningen är egentligen?

Tydligen så är den inte alls speciellt komisk!

Jag har fått påstötningar om att det faktiskt inte längre är någon ”komisk sanning” som beskrivs i bloggen!

Jag kan inte göra annat än att medge att ni som hört av er har helt rätt! Bloggens undertitel ”…den komiska sannningen” känns inte speciellt aktuell längre, läser man igenom de senaste inläggen så inser man snabbt att det gått i raketfart från komedi till tragedi! Jag kommer dock att göra en sista desperat insats för att ordna upp detta problem genom att försöka balansera upp bedrövelserna en aning! Fungerar inte detta så lovar jag dyrt och heligt att snarast ändra bloggens undertitel till – …den tragiska sanningen.

Det blir inget långt försvarstal från min sida där jag försöker rättfärdiga det faktum att jag hamnat lite snett i mitt skrivande! Men allteftersom man kommer djupare ner i Umeås politiska röta så blir det också svårare att se något som helst komiskt i det som sker just nu. Verkligheten bakom kulisserna är tyvärr precis så bedrövlig och kanske till och med värre än vad som gått att utläsa i denna blogg! Här kommer dock ett första trevande försök till upprättelse!

Stundande semester och sommarvärme till trots…

6 kommentarer

  1. Jonas E

    Jag har full förståelse för att det är svårt att helt hålla sig till komiken då konsekvenserna av den kommunpolitik som förs är allt annat än komiska !.

  2. Caanita

    Om du känner för att byta undertitel på din blogg så är det din ensak. VIktigast är att du fortsätter bloggandet och granskningen av våra folkvalda med oförtruten styrka.
    Jag läser och följer ditt skrivande med glädje, men kanske borde man i stället säga sorg, när man ser vad som uppdagas, händer och sker i maktens sk korridorer.

    • Robert Axebro (inläggsförfattare)

      Härligt att få så positiv feedback 🙂
      Ja det är ledsamt att följa utvecklingen och när även en stor del av den övriga politikerkåren stämmer in och bekräftar det förfall av demokratin som pågår blir man lite extra orolig. Det här är inte normalt, inte ens med politikermått mätt…

  3. Svågern

    ..Den bittra sanningen? Det är rätt bitter läsning om hur politikerskrået som ska tjäna folket och se till att skattebetalarna får det dom betalar för kan utan att skämmas, rodna och se sig själva i spegeln ljuga, hota och bedra dom som betalar deras många gånger fullständigt vanvettiga beslut.

  4. Robert Axebro (inläggsförfattare)

    Kombinationen med en orutinerad och uppenbarligen väldigt makthungrig S-ledning tillsammans med Miljöpartiet som verkar helt ointresserade av något annat än sin interna maktkamp, är allt annat än bra för Umeås utveckling.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.