Axebros syn på politiken...

Axebros syn på politiken...

Tummen ner för skolpolitiken!

Upprop för delade tummar…

I söndags hade Socialdemokraterna i Umeå bjudit in till ett evenemang som gick under namnet Skolpolitik i Broparken. Tanken vara att det skulle minglas och samtalas om skolpolitik, dessutom bjöds det på kaffe, festis och varmkorv. En riktig familjefest med andra ord…

På bilden i inbjudan kan vi tydligt se vilken målbild sossarna hade för arrangemanget. Den här bilden talar sitt tydliga språk – Vi snackar samhörighet, folkfest och strykande åtgång på varmkorven och kaffet.

Skärmavbild 2016-08-23 kl. 21.24.16

I verkligheten så nådde evenemanget inte riktigt upp till den aktuella målbilden, vilket vi kan se på socialdemokraternas egen bild här nedan. Jag gissar att kaffet räckte med råge och att korvvagnen inte vältes omkull av hungriga medborgare i alla fall.

Skärmavbild 2016-08-23 kl. 22.21.29

Hans Lindberg beskriver evenemanget så här: ”Det var ett intressant och mycket bra möte med aktiva medborgare som gav oss tummen upp för hur vi utvecklar Umeå med en socialdemokratisk politik.”

Det här inlägget får representera det missnöje jag tyvärr inte hade möjlighet att visa i söndags!

Nu hade jag som sagt inte möjlighet att deltaga på detta evenemang men sannolikheten att jag skulle ha delat ut några tummar upp är nog försvinnande liten…

Däremot så vill jag så här i efterhand passa på att dela ut en stor fet tumme ner för att ni socialdemokrater med berått mod avvecklar Umeås landsbygd bl.a. genom den miserabla skolpolitik ni bedriver. Sedan vill jag också dela ut en tumme ner för det sätt på vilket ni strör lögner omkring er och missbrukar det förtroende som många väljare av någon outgrundlig anledning har valt att ge er. Maken till väljarförakt är nog sällan skådat i vårt avlånga land.

Hans pratade om ett 60-tal aktiva medborgare som gett dem tummen upp! Min uppmaning är att ni som jämvikt till alla dessa tummar upp delar detta inlägg om ni precis som jag vill visa att ni inte accepterar den nuvarande socialdemokratiska skol- och landsbygdspolitiken i Umeå! Så kom igen nu där ute i stugorna och visa att vi är allt annat än nöjda och att vi förväntar oss betydligt mer!

Nu har jag delat med mig av mitt missnöje och min tumme ner! Nu är det er tur…