Axebros syn på politiken...

Axebros syn på politiken...

Efter påskhelgen…

Det är en del som hört av sig och undrat om jag inte tänker komma med en slutreplik som svar på Hans Lindbergs replik i vår senaste debatt i VK. Självklart kommer min slutreplik. Den skickades in redan förra fredagen men det var många debattartiklar som låg före i publiceringskön på VK’s debattsida. Men jag har fått löfte om att den kommer att publiceras någon gång efter påskhelgen. 

Har ni glömt vad debatten handlar om kan ni ju alltid kika igenom debattartiklarna en gång till. Jag och Lindberg verkar för övrigt inte vara helt överens om vad som egentligen ska debatteras…

Min debattartikel

Hans Lindbergs replik

Vill ni vara säkra på att inte missa min slutreplik så kan ni ”följa” mig på VK. För VK har varit vänliga nog att lägga till mig som ett eget ämne. Detta gör ni enklast längst ner i min debattartikel.


/Glad Påsk

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>