Axebros syn på politiken...

Axebros syn på politiken...

Hönan eller lögnen – vad kom först?

Ännu en gång visar Umeås högsta S-ledning hur mycket de bryr sig om mig och mina åsikter.

Den här gången flyger de på mig med en debattartikel som byggs på felaktigheter, rena lögner och riktigt smutsiga knep… Det är inte utan att jag känner mig lite speciell. För såvitt jag vet hör det inte till vanligheterna att en politisk ledning gång på gång försöker få tyst på en helt vanlig medborgare. Fast att det är ovanligt kan ju förstås ha något att göra med den svenska åsikts- och yttrandefriheten, men vad vet jag…

Men det är ändå lite gulligt hur de verkligen anstränger sig för att hitta olika sätt att såga mig vid fotknölarna. Man skulle nästan kunna tro att de tycker om att bråka med mig. Och utifrån devisen ”kärlek börjar alltid med bråk” så måste det ju betyda att de har värsta crushen på mig…

Imorgon får ni veta vad jag anser om detta för då kommer nog min replik i Västerbottningen. Så nu är det brådis att bli prenumerant.

Prenumerera på Västerbottningen från 369 kr…

Skärmavbild 2017-06-07 kl. 19.15.42

8 kommentarer

 1. Vicky

  Haha bra jobbat att få ett ”kärleksbrev” av de högsta hönsen!
  De är väl lite rädd att dom inte kan slå slag i saken ifall ortsbor överklagar…å de dröjer över valet 2018, (som jag hoppas dom förlora) *tummen upp*

  • Robert Axebro (inläggsförfattare)

   Jag hoppas att de precis som jag ser det här som ett långvarigt förhållande. Själv har jag nog tänkt fortsätta hålla kontakten under överskådlig framtid… ;-)

 2. Ville-Valle

  …ja, här har du ännu ett levande bevis på vilken ”tistel i röven” du är på den sittande makteliten i Umeå. Ge dig inte utan avslöja socialdemokraternas fortsatta lögner i tur och ordning. Och som sagt var, det är val igen 2018…

  • Robert Axebro (inläggsförfattare)

   ”Jag är en tistel i röven på den sittande makteliten…”

   Det här vore kanske en bra personlig tagline så här inför valet. Förutom den lilla detaljen med tistelns placering och det faktum att rövens ägare sitter ner. Lite halvtaskigt läge. Vi får nog ta fram fler förslag… ;-)

   • Ville-Valle

    …visst, visst kan både tistelns och rövens placering ifrågasättas för att inte tala om den odör som lär komma fram när makteliten släpper fram efterdyningarna från allehanda fester på skattebetalarnas bekostnad med mera. Men frånsett dessa faktum hävdar jag nog ändå att din fundering på en ny ”personlig tagline” är värd en ytterligare prövning. Den skulle under alla förhållanden vara allt från kärnfull till koncis och ärlig till skillnad från en viss socialdemokrats tagline som har sina rötter i ”omoraliska affärer”. Enligt socialdemokratens egen utsago hjälpte han aktivt till att undanhålla skattepengar från olika länders välfärd. Det ger en så unken eftersmak att den inte ens kan jämföras med vad en ”tistel i röven” kan orsaka…

    • Robert Axebro (inläggsförfattare)

     I vilket fall som helst så är det en tagline som ”fastnar” ordentligt…
     Det är nog inte heller någon överhängande risk att den är upptagen ;-)

 3. Snore

  Det är nog obekvämt med en öppen dialog och där S kritiseras. Det vill ha ett system liknande det gamla Östtyska. En envägskommunikation, utåt. Försök på alla vis få bort dem. Men vänta tills några månader före valet med det värst uppseendeväckande. Annars lägger man bara locket på och tiger som muren och väntar att det glöms bort i vanlig odemokratisk ordning, vilket de företräder. S-dräggens paradis Umeå?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>