Axebros syn på politiken...

Axebros syn på politiken...
Skärmavbild-2017-11-06-kl.-22.32.27.png

Skämskudde eller nytt ledarskap! Valet är ditt…

Umeå är i skrikande behov av ett nytt ledarskap och du har nu möjlighet att vara med och lägga grunden för ett förnuftigare, öppnare och mer demokratiskt Umeå.

Idag aktualiserades ännu en gång hur viktigt det är med ett maktskifte i Umeå. Förutom att det är kraftig skämskuddevarning på denna debattartikel, Hans Lindberg är en stark ledare i Umeå, som publicerats i VK så missbrukar skribenterna även det förtroende de eventuellt? har fått från fackföreningens medlemmar. Det luktar återigen unket lång väg, så på förekommen anledning tycker jag att det känns angeläget att upplysa om följande:

Just nu pågår nomineringen av kandidater till Centerpartiets valsedel inför kommunalvalet nästa höst. När nomineringsprocessen är klar genomförs en rådgivande medlemsomröstning där Umeå-Centerns alla medlemmar får möjlighet att rangordna de personer som man tycker ska finnas med på valsedeln. Nomineringskommittén lägger sedan fram ett förslag innan medlemmarna, som har sista ordet, fastställer den slutgiltiga valsedeln.

Är du inte redan medlem men känner att du vill vara med och påverka Umeås framtid genom ett medlemskap i Umeås förnuftigaste parti så är det nu hög tid att kliva på Centertåget. Medlemsomröstningen drar igång den 1 december. Så välkommen att bli en del av Centerpartiet i Umeå…

IMG_2241

Har du inte Swish? Klicka på bilden ovan eller på nedanstående länk för fler alternativ.

Centerpartiet – Bli medlem

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>