Vattkoppor stoppade Chuk

Adnan Chuk saknades på planen när Norrköpings herrar kvitterade till 1-1 i matcher i SM-finalen mot Södertälje. Sportbladets Malin Wahlberg levererar storyn i sin blogg.

Vattkoppor stoppar 32-åringen som säger:

– Du kan tänka dig hur jag reagerade när de sa det. Jag bara: ”Det är ju sådant som barn får”, och så får jag det nu i en finalserie. Herregud alltså, vad är oddsen, en på miljonen. Jag har funderat på om jag ska avsluta karriären och gå över till coachrollen nästa år. Jag kan vara den enda i idrottens historia som slutar karriären med vattkoppor. Inte en bruten fot eller något vanlig skada utan något som händer en på 300 miljarder.

Läs hela Malins blogginlägg här

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>