”Samma lag” mot Riga

Udominate Basket har ingen damligamatch denna helg utan kan till fullo koncentrerar sig på laddningen inför andra matchen i EuroCup då TTT Riga kommer på Umeå-besök på onsdag.

Rapporten från allhelgonadagens träning i Tegshallen ger vid handen att två spelare fick ta det lugnt efter tuffa mötet med Moskva senast. De som vilade var Agnes Nordström (spelade mest av alla med 38:32 mot Moskva) och Dia Lukacovicova (spelade 29:13 mot de stora ryskorna).

I truppen finns lite småskavanker – men på måndagens träning ska alla vara med fullt ut.

Den obligatoriska frågan till Udominates General Manager Oscar Stenberg:

Något nytt på ingång i truppen?

- Bra fråga, vet inte ännu, det är många samtal nu. Vi har i alla fall samma lag hemma mot Riga.

Fotnot: I Europa-spelet finns möjlighet att löpande komplettera truppen. För närvarande har Udominate tretton spelare på Fiba-listan. I varje enskild match får tolv spelare ställa upp.

När det gäller transferfönstret för svenska ligan så stängs det den 31 januari 2016. För de flesta ligorna i Europa är det annars den sista februari som det blir stopp för övergångar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>