Tog tionde raka

BC Luleås basketherrar håller på att skapa hype inför slutspelet. På måndagskvällen kom tionde raka segern. 2.101 åskådare i Luleå Energi Arena (varav en hög extrainkallade Luleå hockey-fans)  såg hemmalaget vända och vinna mot Sundsvall Dragons.

Slutresultat 113-91.

Gästande Dragons vräkte på i första perioden med ställningen 29-29 efter tio minuters spel (!). 54–55 i halvtid (underläge med 12–26 i returer). Men BC Luleå fick  ordning på spelet och det blev hög stämning på läktarna i andra halvlek. 36-14 i tredje perioden där Toni Prostran sköt 20 poäng. Sista quartern blev sedan jämn.