Coachen lämnar?

Det går fortsatt tungt för Uppsalas basketdamer. I helgen vid storförlusten mot Umeå saknades Christy Bacon, ”Iffe” Nnamaka och Anette Johansen av olika anledningar.

Nu flaggar coach Kelly Grant att han kan lämna ligalaget.

– Vi får se, jag har sagt att jag kan hjälpa klubben december ut. Sedan får vi se, det är det här med ekonomin, vi har hittills tagit det månad för månad. Jag ska sätta mig ned med klubben snart och diskutera. Jag vill fortsätta, men samtidigt tycker jag nog att klubben borde prioritera att förstärka laget, säger Kelly Grant till UNT.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>