Stjärnan åker hem – missar kvartsfinal

Visby Ladies tog sig till slutspel i sista stund och ställs mot Udominate Basket i SM-kvartsfinal. Men minst en av Visbys stjärnor missar kvartsfinalspelet.

Sakläget är att kanadensiskan Jose-Ann Johnson och amerikanskan Danielle McCray bara har kontrakt med Visby fram till lördag. Något slutspelsavtal finns inte. Johnson (snitt 11 poäng + 7 returer per match i grundserien) uppges dessutom nästa vecka ha en (av privata skäl) sedan tidigare planerad hemresa. McCray snittar 17 poäng + snudd på 10 returer per match.

– För närvarande förhandlar vi med spelarna om en förlängning. Jose-Ann kommer att missa de två första kvartsfinalerna, men kan vara med i en eventuell tredje. Vi hoppas kunna förlänga med Danielle så att hon kan spela nästa match, säger klubbens sportchef Anders ”Leo”Pettersson till helagotland.se

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>