Fd Skellefteå-spelare tar över

Malbas i Malmö valde att kliva av ligan för att ta nya tag i Superettan. Nu har klubben klart med ny coach och det blir en före detta Skellefteå-spelare som efterträder Henrik Svensson i Malbas. Namnet är Rade Vojnovic som spelade i Skellefteå ett par år i början av 90-talet.

Rade Vojnovic har som coach haft många uppdrag, bland annat som klubbtränare i Tyskland, Danmark, Iran, Quatar, Bahrain och landslagscoach för Oman, Jemen och Saudiarabien. De senaste tre säsongerna har han varit assisterande tränare i Malbas. I Malmö har han tidigare tränat Srbija i ettan.

- Första året blir tufft, med en ung trupp och liten budget, men vi har många talanger i närområdet och det kommer att bli en bra säsong för dessa talanger att få speltid och chans att utvecklas. Förhoppningsvis kan vi krydda med en eller ett par lite äldre spelare, säger Malbas nye head coach till klubbens hemsida.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>