Silly: Guldcenter tillbaka

Han tog två SM-guld med Södertälje Kings – nu kommer amerikanske centern Aaron Anderson tillbaka till svenska ligan efter ett år hemma i USA.

Den 201 centimeter ”korta” centern snittade under sin senaste säsong med Kings 7,4 poäng och 7,7 returer per match på 24 minuters speltid.

– Att komma tillbaka till Södertälje var ett enkelt val för mig när jag kände ett ömsesidigt intresse från klubben och coach Degernäs. Med ”Ludde” som headcoach och den fina relation jag har med honom så är jag väldigt motiverad att komma tillbaka. Jag är tacksam och väldigt peppad att få komma tillbaka för ännu en säsong i Kings efter att inte spelat förra säsongen säger Aaron Anderson till Kings hemsida.

– Aaron kommer att bidra med sin personlighet, sin karaktär, viljan att vinna och att kämpa för laget varje gång. Han är en spelare som alltid ger 100 procent, som är uppskattad av både lag och fans. Han har sin styrka i returtagningen och kommer att fylla sin roll och vara en jätteviktig del av laget kommande säsong, säger Kings nye headcoach Ludwig Degernäs till Länstidningen.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.