Avbräck för landslaget

Han saknades i genrepet då Sverige vann mot Estland och kommer troligen att missa första VM-kvalmatchen. Ludde Håkansons fotskada är ett klart avbräck för Vedran Bosnics landslag.

– Vi får försöka se positivt på läget och ge allt vi har i det här läget. Det är den här truppen vi har nu. Ludde Håkanson är också skadad, i foten, och där vet vi inte riktigt vad som kommer hända, om han kan spela eller inte. Men det är en spelare till som kanske kan vara med, annars är det de här killarna vi har, säger Vedran Bosnic till Länstidningen.

Långt tidigare var det klart att andra spelare saknas, exempelvis Chris Czerapowicz, där förklaringen är att han genomgått en höftoperation.

Kvaltruppen på tolv spelare ser ut så här inför kommande veckas VM-kvalpremiär hemma mot Bosnien;
Guards: Tobias Borg, Bilbao, Marcus Eriksson, Gran Canaria, Jonathan Person, Uppsala, Thomas Massamba, Martin Pahlmblad, Södertälje, Tim Schüberg, Norrköping, Dino Pita, Krosno, Polen.
Forwards/centrar: Alex Lindqvist, Uppsala, Viktor Gaddefors, JuveCaserta, Nick Spires, Adam Ramstedt, Södertälje Kings, Carl Engström, Uppsala.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.