Silly: Klart med kanadick

Norrköping Dolphins har hittat sin tredje spelare utanför EU. Amerikanerna Johnell Smith och Gerry Blakes kompletteras med en forward från Kanada. Tyrell Green är en 21-årige forward, för position tre/fyra, som kommer direkt från collegespel med University of Nevada, Las Vegas (NCAA) där han förra säsongen snittade 11,7 poäng och 5,5 returer per match.

- En atletisk spelare med ett bra skott utifrån. Han är väldigt aggressiv i returtagningen och bidrar med mycket energi. Vi har följt honom nu sista året på college och under sommaren i olika ligor, så han var tidigt intressant för oss. Vi är självklart glada att han väljer att spela hos oss, säger coach Adnan Chuk till klubbens hemsida.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>