Silly: Axel inte ensam

Karaktärsspelaren Axel Nordström är inte längre ensam om att ha kontrakt med Uppsala. Nu har 22-årige Anes Zekovic skrivit på ett nytt ettårskontrakt med klubben. Förra säsongen snittade den 195 cm långe  ”small forwarden” på 39 matcher 14 minuter, 4,7 poäng, 2,6 returer och 1,2 assists.

– Först och främst känns det otroligt skönt att vi kommit överens om en förlängning. Kevin och jag har haft kontakt under hela sommaren och det känns bra att coachen har visat ett så pass stort intresse för att ha kvar mig och tror på mig. Jag känner mig riktigt motiverad inför min tredje säsong i basketligan. Jag har stora ambitioner och vill hela tiden utvecklas och jag är övertygad om att jag får den bästa utvecklingen av min basketkarriär i Uppsala basket. Jag ser verkligen fram emot den här säsongen säger Anes Zekovic, till klubbens hemsida.

– Jag är jätteglad att Anes är tillbaka i laget. Anes kommer att hjälpa oss med sitt skytte, returtagning och med sin härliga energi. Jag tror att vi kommer se honom blomma ut ordentligt i år säger Kevin Gaines, headcoach i Uppsala Basket.

Klubben meddelar vidare att det inom kort ska presenteras fler nyheter vad gäller truppen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.