Klart: Center-ersättaren

Nässjö Basket har hittat sn ersättare till Dartaye Ruffin. In på centerpositionen kommer amerikanen Isaiah Johnson, 23 år, 208 cm och 135 kg från University of Akron där han senaste säsongen snittade 16,6 poäng , 7,1 returer och 2,9 assists.

– Jag är riktigt nöjd med det här nyförvärvet, vi har jobbat hårt för att hitta en ersättare till Ruffin, vi har haft tålamod och jag tror att vi fått en spelare som kan göra stort avtryck i ligan, säger Nässjös coach Felix Alonso till klubbens hemsida.

Nässjö har en bunt nya importer,  varav fyra kommer direkt från spel på college i USA; jänkarna Demarcus Daniels, Angelo Griffis, och Isaiah Johnson, samt fransmannen Thomas Tshikaya. Ny i svenska ligan är även Sango Niang med dubbla pass Senegal/Frankrike.

– Det är viktigt att komma ihåg att vi har fyra rookies plus att Sango är ny i den här ligan. Säkerligen har vi det yngsta laget i tävlingen och kommer att behöva tid att få ihop alla bitar, särskilt som Sango ska spela Afrikanska mästerskapen med Senegal. Men jag är nöjd med truppen, vi har inte samma erfarenhet som andra, men vi har andra verktyg, säger Felix Alonso.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.