Klart: Spelare byts ut

Ligasäsongen har inte ens börjat – men det är redan klart med spelarbyte.

Nässjö Basket bryter med nyligen förvärvade 23-årige amerikanske forwarden Demarcus Daniels – soch plockar i stället in 27-årige Dusan Sisic från Serbien. Mer en centertyp som uppges mäta 206 centimeter och som närmast kommer från spel i Luxemburg.

”Alltid tråkigt när man behöver göra en förändring som denna men en tidig lårskada på Demarcus gjorde att han kommit efter och vi har gjort bedömningen, tillsammans med Felix (Alonso, tränare), att Dusan Sisic är ett bättre alternativ till vår insiderotation. Med Dusan blir vi större inside och han kommer kunna bidra starkt under båda  korgarna såväl offensivt som defensivt. Han bidrar också med värdefull erfarenhet till vårt unga lag”, så förklarar Nässjös sportchefer Mats Homelius och Ulf Classon förändringen.

Dusan Sisic har skrivit kontrakt över säsongen 2017/2018 och förväntas debutera för Nässjö i träningsmatch mot Borås på fredag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>