Tyvärr en knäskada

Tyvärr har en knäskada drabbat talangen Frida Olsson som skulle gjort ligadebut med Telge Basket blir borta länge.

– Hon skulle ju göra debut i A-laget, men det kommer skjutas upp till nästa säsong. Hennes knä gick sönder under en träning, vilket ju blir en lång rehab. Det är bland annat korsbandet, men det är andra saker i knät också, säger tränaren Viktor Bengtsson till LT.

Med mindre än två veckor kvar till säsongsstart så rapporteras att Ulrica Holmqvist ännu rehabtränar en axel och att Anita Ilic inte riktigt är bra i det knä som hon haft problem med sedan förra säsongen.

x x x x x

Kring Basketligan Dam noteras vidare:

… att Zanna Bäckman, basketfostrad i Skellefteå, och Martine Landström, norska som tränar med landslaget, har skrivit på för ytterligare än säsong med Uppsala Basket. Ingen av de båda hade en fullständig ligasäsong 2016/2017 men är nu redo för nya ligatag.

… att regerande mästarlaget Luleå Basket inte är ute på någon försäsongsturné. Laget förbereder sig på hemmaplan och ska i morgon torsdag kväll träningsmatcha mot BC Luleås herrjuniorer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>