Respekt för BSKT

Norrköping Dolphins tar emot Umeå BSKT i SBL-premiären.

Matchguide:
Norrköping–Umeå BSKT
Plats: Stadium Arena A
Tid: Kl. 19.04 fredag.

Tränarsnack
– Det blir spännande med premiären. Vi känner till de flesta spelarna i Norrköping sedan tidigare och så har de ett par nya grabbar som vi kollar upp, säger Umeås Jesper Gustavsson.
– Mest fokus kommer vi att ha på oss själva, det gäller att göra rätt grejer och hålla ihop laginsatsen både offensivt och defensivt. Det känns som att vi har både energi och ödmjukhet i årets uppställning där alla vill spela för laget, säger Umeå-coachen.
- Umeå BSKT i premiären hemma tar vi givetvis på största allvar och vi har den största respekt då de på alla positioner har flera spelare och de är ett mycket välbalanserat lag. De har många nya spelare och är därmed ett klart bättre lag än under säsongen 2016-2017, säger Dolphins Adnan Chuk till klubbens hemsida.
- Vår försäsong har varit riktigt bra och att vi förlorade mot Jämtland i sista matchen beror helt enkelt på att de var bättre. Vi själva har kommit en bra bit på vägen men det finns helt klart saker som måste förbättras. Vi går ändå in i säsongen med gott självförtroende och litar på att vi ska kunna leverera en bra produkt till publiken, säger Dolphins-coachen.
No­te­ra att …
… Fyra man i Umeås trupp spelade med laget förra säsongen; André Nilsson, Egal Saleman, Albin Frank och Fredrik Björnsson.
… Nathan Dawit var knäskadad hela förra säsongen. Redo för ligacomeback.
… Umeå har fyra nya importspelare.

 

 

2 kommentarer

  1. Anton

    Ville bara säga att du är en jävla hjälte för den här bloggen Peter. Otroligt väluppdaterad. Keep it up!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>