Livesänt Udominate-drama

Umeå Udominate är i ett kritiskt läge inför avgörandet i gruppspelet i EuroCup.

– Det kan vara över nästa torsdag, säger coachen Julian Martinez Alman.

I kväll torsdag spelas näst sista omgången i gruppspelet. Udominate hemma mot Artego Bydgoszcz och den andra matchen som är ryska derbyt Spartak Moskva v.s. MBA Moskva.

Artego leder ligan i Polen med nio raka segrar och Artego har vunnit tre av fyra matcher i EuroCup-gruppen. Enda förlusten är mot Udominate som gjorde en toppmatch borta i Polen.

Udominate-dramat går att följa live i direktsändning på vk.se (fritt för vk-kunder).

EuroCup Women, grupp C
Umeå Udominate–Artego Bydgoszcz
Plats: Umeå Energi Arena.
Tid: Kl 19.00 torsdag.

Tränarsnack:
– Svårast är att inte kunna gå för fullt och spela fem mot fem på träningarna. Så illa har vi haft det i tre veckor nu och det skadar laget, säger Julian Martinez Alman.

No­te­ra att…
… Polska ligaettan Artego leder grupp C i EuroCup på tre segrar/en förlust.Grupptvåa MBA Moskva och grupptrea Udominate, de båda lagen har facit 2/2.
… Udominate vann bortamötet med Artego med siffrorna 74–70.
… Udominates center Lisa Koop som haft ryggproblem tränade på onsdagen och ska kunna komma till spel ”även om hon inte är 100 procent”
… Det finns inget besked från klubben gällande Tiffany Browns eventuella medverkan.
… Tongivande spelare i Artegos lag är guarderna Jennifer O´Neill (USA/Puerto Rico) och Julie McBride (USA/Polen), forwarden Elzbieta Miedzik (Polen), powerforwarden Denesha Stallworth (USA) och centern Dragana Stankovic (Serbien/Bosnien).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.