Coachen totalt överraskad

Udominates nye coach Jan Enjebo blev kanske inte särskilt överraskad över det som hände i matchen i Solnahallen där det trots spel på tomgång blev klar Umeå-seger mot AIK.

Men efter matchen hände något som Enjebo inte hade en aning om. Han trodde att han tillsammans med laget skulle med ett kvällsflyg söndag upp till Luleå – där Udominate spelar på tisdag. Men i omklädningsrummet i Solnahallen så dök ett stort gäng upp och plockade med sig coachen.

– Han hade ingen aning om att det skulle bli en 60-årsuppvaktning (Solna-födde Enjebo fyllde 60 den 14 februari) med en massa gamla bekanta, förklarar Udominates assisterande coach Micke Blomqvist.

Jan Enjebo kommer att flyga upp till Luleå på måndagen. Udominate ska träna i Luleå på måndagskvällen och slipa på spelet inför tisdagens första kvartsfinal i EEWBL.

När det gäller den inte allför övertygande Udominate-insatsen mot AIK säger Blomqvist så här som summering:

– Den enkla förklaringen är att vi redan tänkte på nästa match. Alla hade nog skallarna mer i Luleå. På tisdag kan vi inte spela så här, men det är nog ingen risk, det är kvartsfinalen som hela tiden varit mer prioriterad.

Mer läsning: På tomgång mot bottenlaget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.