Efterskörd Udominate

Vi kan väl kalla Udominates 72-70 mot Telge för ett fall framåt. Det fanns bra saker och mindre bra saker. Ett rafflande slut och en hemmaseger.
- För mig är en vinst alltid en vinst, sedan får vi analysera varför saker blev som det blev, säger Udominates coach Jan Enjebo.

- Försvarsmässigt var första halvlek helt okej då vi höll Telge på 30 poäng, sedan släppte vi totalt iväg dem till att kunna skjuta 32 trepoängsförsök och klart är att vi till slutspelet som lag måste försvara trepoängslinjen bättre än så.
(Telges facit blev 11 av 32 på treorna).

Tre startspelare bänkades sista kvarten.
- Det är bara att jobba vidare, det går inte att gräva ned sig. Med sämre självförtroende kommer misstag. Solen går upp i morgon också. Jag tror på det här laget, men vi får inte stå på hälarna och tveka, säger Jan Enjebo.

Tiffany Brown avgjorde med matchens sista skott. Totalt 16 poäng, 7 returer och 7 assists på henne. Mycket bra insatser från bänken av Sandra Hansson och Ana-Marija Begic.

– Om man får starta eller börja på bänken spelar ingen roll för mig, man ska ha samma attityd oavsett. Jag kommer in för att springa, kämpa, spela försvar och ta öppna skott, säger Sandra Hansson med 15 poäng (träff på sex av nio skottförsök), fyra returer, tre assists och plus åtta i plus/minus.

Mer läsning: Rätt attityd gav segersmajl

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>