Sista hemma i grundserien

Udominate har i dag söndag sin sista hemmamatch i grundserien, sedan avslutas grundseriespelet med bortamatch mot Norrköping kommande torsdag.

Ovanligt nog har topplaget från Umeå fvå raka serieförluster (Mark och Luleå).

– Vi ser fram mot de här avslutande matcherna i grundserien och hoppas att vi ska hitta tillbaka. Spelarna är medvetna om att de i senaste matcherna, vare sig individuellt eller som lag, inte har kommit upp i den kapacitet som finns, säger Udominates coach Jan Enjebo.

Matchguide basketligan dam
Udominate–Telge

Plats: Umeå Energi Arena Vatten.
Tid: Kl. 17.00 söndag.

Tränarsnack
– Resultatmässigt har inte de här matcherna (Telge söndag och Norrköping torsdag) betydelse, men de betyder mycket för oss själva då vi vill hitta spelet med tätare försvar och bättre rörelse i anfall. För självförtroendet behövs att vi gör prestationer som vi kan vara nöjda med.

Läget i truppen
Brianna Kiesel har fått sitt axelskydd och tränar fys, men spelar inte än på ett tag. Skulle hon vara tillbaka till SM-kvartsfinalerna vore det ren bonus, säger coach Jan Enjebo.
En sjuk Annie Kjellberg har missat träningar.

Notera att
… Umeå-laget Udominate blir efter storförlusten mot Luleå tvåa i grundserien, oavsett resultat i de två sista omgångarna.
Telge Basket från Södertälje är tabellfyra med fin form – fem raka segrar – och utmanade Udominate i senaste mötet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>