Klart: Ny klubbdirektör i Umeå

Ett steg för att stärka organisationen är klart. Tidigare har Umeå Basketbollklubb (föreningen med ligalaget under namnet Udominate, snart A3 Basket) haft en heltidsanställd i form av Lisa Åström på marknad/event/med mera, med mera.

Nu tillkommer en heltidsanställd klubbdirektör – Lotta Enjebo. Som klivit rakt in efter flytt hem till Sverige från Luxemburg och redan satt igång med jobbet.

– Jag är stolt att få presentera Lotta Enjebo som ny klubbdirektör, med sitt enorma driv och entusiasm blandat med en kunskap
både inom idrott men även från näringslivet så är vi glada att detta har gått i lås och hälsar Lotta välkommen till Umeå, säger Umeå BBK:s ordförande Peder Westerberg.

Lotta Enjebo 48, med rötterna i Örebro, har en gedigen egen idrottsbakgrund som fotbollsspelare och även som ledare inom
Södertälje BBK och förbundet både i Luxemburg samt Sverige.

– Som före detta elitfotbollsspelare så brinner jag för att förmedla den fantastiska känslan att
få tillhöra en grupp, få möjlighet att utöva detta i Umeå känns jättebra. Att efter sex år med Udominate Basket nu nystarta med A3 Basket, och med en härlig lite kaxig vinnarmentalitet känns fantastiskt, jag kommer ta mig all den kunskap jag har dels från näringslivet och från idrotten och fortsätta den utmanande och spännande elitsatsning man påbörjat, säger Lotta Enjebo i ett pressmeddelande.

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.