Inlånad från Umeå

En notering efter den stora Basketfestivalen i Göteborg är att vinnande laget i seniorklassen herrar hade en trevlig helg och lånade in en matchvinnare från Umeå BSKT.

Gänget som vann kallas X&Y och har Borås-bloggaren Nick Rajacic som ledarfigur. Han beskriver årets succé och inlånade Nathan Dawit så här;

”Skillnaden i år jämfört med de tidigare åren är att vi vann turneringen, och att vi faktiskt hade hela truppen skadefri. Tillsammans med en tung värvning blev det framgångsreceptet som gjorde att pokalen äntligen kan hamna i Borås”.

Om Nathan Dawit: ”En ny del av X&Y-familjen. Lagets vassaste poänggörare. Kliver fram i de tuffaste lägen. Värmer upp på ett intressant sätt, genom att ha luvan på huvudet och titta i mobilen – men hey, det fungerar. Förhandlingar om ett kontraktsförlängning med X&Y har redan påbörjats”.

Om någon vill fördjupa sig i X&Y enligt Rajacic så finns det här

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>