Två damliganyheter

Så här på tisdagsaftonen finns två damliganyheter att rapportera.

Visby Ladies och caochen Paschalis Leras går skilda vägar, det blir inget förlängt kontrakt. Klubben har kommit fram till att det ska bli ny ledarlösning inför säsongen 2018/2019.

– Detta är ett beslut baserat på den dialog som klubben haft med Pascal och ett beslut som känns rätt för båda parter, säger Visby Ladies ordförande Johan Palmqvist i ett pressmeddelande.

x x x x x

Wetterbygden Sparks fortsätter att presentera klara spelare inför klubbens entré i basketligan.
Den snart 26-åriga shootingguarden Emina Busatlija från Motala prickade i Superettan 42,4 procent från trepoängsland, snittade drygt sju poäng på 20 minuter och ska nu försöka hålla det vassa distansskyttet i ligan.

– I Emina Busatlija får vi en basketspelare som har målgörande och trepoängsskytte i sitt DNA. Det ska bli spännande och se vad Emina kan uträtta på nästa nivå och framförallt hur hon står sig i det fysiska spelet som trots allt SBL innebär, säger Wetterbygdens sportchef Dennis Aulander till klubbens hemsida.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>