Klart: Coachens schackdrag

Coach Robin Sandberg gick till nykomlingen Högsbo Basket – hans första schackdrag är att värva in amerikanska guardstjärnan Tiasha Gray som han hade i Mark säsongen 2016/2017 då hon snittade 24 poäng, 8 returer och 5 assists i damligan, samt utsågs till Årets guard och även Årets MVP (grundserien)..

- Jag är jätteglad att Tiasha är tillbaka och med henne i laget får vi en väldigt bra scorer men också en trygghet framför allt offensivt. En spelare som kan skapa mycket för sig själv och för andra samtidigt som hon är väldigt smart defensivt. Jag tror Tiasha kommer passa perfekt till Högsbo och få oss att ta laget till en ny nivå, säger Robin Sandberg i klubbens kommuniké om första nyförvärvet inför ligasäsongen 2018/2019.

Efter att Tiasha Gray lämnade Sverige 2017 rapporterades om ett flerårsavtal i Israel men där blev det bara fyra matcher  för Bnot Hertzeliya och sedan skulle hon spela med Hoops i Libanon, men fick lämna den klubben redan efter två matcher i början av 2018.

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>