Silly: Stjärnklart i Borås

Borås Basket har redan värvat nya importerna Mike Moore och Brian Fitzpatrick. Onsdagens nya besked att guarden Nimrod Hilliard skrivit på för en ny säsong innebär att läget verkar stjärnklart i Borås – som uppenbart verkar vilja lägga sig i kampen om SM-titeln 2018/2019,

-Jag tycker att Nimrod Hilliard var vår viktigaste spelare förra säsongen. Kontinuitet är centralt när det gäller pointguard-sysslan och när vi haft det så har det varit lyckosamt. Därför ville vi verkligen Nimrod tillbaka. Det känns väldigt bra och kul att han ville komma tillbaka till oss – ett tecken på att han har trivts hos oss, säger Borås Baskets sportchef Jonas Larsson i ett pressmeddelande.

Nimrod Hilliard får därmed åter spela ihop med kompisen Brian Fitzpatrick, de lirade tidigare tillsammans i Danmark.

-Jag har snackat med min gode vän Brian Fitzpatrick och jag är glad över att han bestämde sig för att spela ihop med mig. Han är en grym spelare och ett ännu större proffs. Brian blir nyttig att ha i laget, säger Nimrod Hilliard.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>