Silly av olika slag

I morgonens första pressmeddelande presenterar BC Luleå sitt senaste nyförvärv – Petter Andersson. Petter. Vem? Vad? Jo det handlar om division två-spelaren från Gladan… som ska bli ny säljare i BC Luleås organisation.

”Det känns bra att jobba med någonting som man brinner för. Jag har ett stort baskethjärta och att kunna kombinera det intresset med försäljning känns superbra”, säger Petter Andersson.

x x x x x

Guarden Rebecka Garderyd förlänger sitt kontrakt med Luleå Basket. Hårt skadedrabbad – så hon har på två säsonger ännu inte debuterat i Luleå-linnet.

– Rebecka har kämpat med att återkomma till basketplanen länge och var riktigt nära matchspel i slutet av förra säsongen tills en svår stukning satte stopp för henne. Rebecka har valt att fortsätta i Luleå Basket och med en bra rehab i sommar kan hon till slut visa publiken i Luleå Energi Arena vilken skicklig basketspelare hon är, säger coach David Visscher.

x x x x x

Den tidigare centern i Udominate, lettiska landslagsspelaren Zenta Melnika har nytt jobb. Efter att hon lämnade Umeå blev det en säsong i Ungern och nästa säsong hamnar hon i den italienska ligan med San Martino Di Lupari.

Klubben presenterar Zenta på sin hemsida och skriver bland annat att det stora nyförvärvet ska presenteras på officiell presskonferens för media och fans (!) på baren ”Las Vegas” den 26 juni.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.