Silly: Har hittat pointguard

Liganykomlingen Wetterbygden Stars har hittat sin pointguard – som blir en 23-årig spanjor på 185 cm vid namn Joaquín Portugués. Han hämtas från Prat i andraligan i Spanien där han förra säsongen som inhoppare snittade speltiden 15 min/match. vilket gav 3,6 poäng och 1,5 assists.

– Det är väl heller inget att hymla om att vi hoppas att Joaquins erfarenhet från en av de största europeiska ligorna ska komma till sin rätt i svenska SBL. Hade jag varit lagkamrat till Joaquin hade jag varit en lycklig man för här handlar det om att göra sig redo att fånga kulan för en sak är då säker, kulan kommer att komma, säger sportchef Dennis Aulander.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>