Silly: Olika steg för guldhjältar

Norrköping Dolphins vann SM-guldet i våras. Nu kommer besked om olika steg för guldhjältar.

Klara för fortsättning är de två guarderna Tim Schüberg och Johnell Smith. 23-åringen och 37-åringen går därmed gemensamt in i fjärde säsongen med Dolphins.

Guldcoachen Adnan Chuk kommenterar duons besked så här på klubbens hemsida:
- Vi får massor av rutin, inget snack om den saken. Johnell är en ledare på plan, bänken, luncherna, i omklädningsrummet och ser till att alla ger allt hela tiden. Tim är mogen för sin ålder och har tagit kliv i att hitta rätt sätt att spela för att hjälpa laget i olika situationer Och det är inte alltid sätt som syns i statistiken. Tim är en av de verkligen stora hjältarna från guldsäsongen och det är viktigt att vi kan fortsätta bygga med honom.

Forwarden Fredrik Larsson ska däremot ta timeout från elitbasket. Detta meddelar klubben på twitter.

x x x x x

Lite av dagens silly season-surr runt om i basketsverige är…

… att Uppsalas nye herrcoach Jens Tillman fått utökad spelarbudget som innebär jakt på två importer – sannolikt då ett par amerikanska spelare.

… att Luleå-skytten Adam Rönnqvist  jagas av Norrköping Dolphins – och nu även av Jämtland Basket vilket bekräftats av coach Torbjörn Gehrke.

Uppdatering:
– Jag vill utomlands helst men det verkar inte bli något. Det känns som att det kommer att bli spel i Sverige, så låter det på min agent, säger Adam Rönnqvist till Norrbottens Media.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>