Silly: Välkommet besked

Av lagen i damettan är Östersund Basket den klubb som har tydligaste ambitionen att erövra en plats i ligan. Nu har Östersund fått ett välkommet besked – 22-åriga guarden Olivia Lindgren lämnar Eos i Lund och återvänder hem till Östersund,

- Det var i princip Olivia som hörde av sig till oss och sa att hon var på väg tillbaka, säger Krister Blomgren, sportchef, till ÖP.

Vid sidan av spel med Östersund i basketettan ska Olivia Lindgren jobba som projektledare för klubbens ”Förebildsprojekt”, ett arbete med gruppverksamhet för unga tjejer.

Förra ligasäsongen med Eos spelade Olivia Lindgren 21 min/match och snittade 5,2 poäng, 2,4 returer och 1,7 assists. Tidigare har hon spelat i ligan med moderklubben Östersund och i Northland Luleå (2014/2015). Hon har gått på BG i Luleå.

Enligt ÖP ska även Hanna Glantz återvända till Östersund. Forwarden har på senare år bott i Umeå och har efter en tidigare knäskada spelat division två-basket.

Flyttar från hemstaden Umeå till Östersund gör den tidigare ligaspelaren i Udominate Jenny Aronsson.
- Jag flyttar till Östersund till hösten och då är tanken att jag ska spela och plugga till lärare, skriver Jenny i ett SMS till Bloggen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>