Lite mer om hemvändaren

Bloggen rapporterade redan den 31 maj om att Mikaela Gustafsson återvänder hem till Södertälje efter collegespel i USA och därefter två säsonger i Tyskland. I dag den 9 augusti har klubben lagt ut lite om detta på sin hemsida med ett par kommentarer.

- Mikaela kommer vara en av våra mest rutinerade spelare. Vi är väldigt glada över att hon återvänder till sin moderklubb och är övertygade om att hennes internationella erfarenhet kommer hjälpa vårt unga lag säger Telges coach Viktor Bengtsson.

– Jag ser fram emot att komma hem och spela i min moderklubb. Att klubben gör en satsning på ett yngre talangfullt lag, både i svenska ligan och i EuroCup, där jag får en stor roll är väldigt inspirerande, säger Mikael Gustafsson.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>