Två profiler lämnar

Två profiler lämnar Visby Ladies ligalag. Egna produkterna Elin Sjöberg och Johanna Pettersson lägger skorna på hyllan.

Elin Sjöberg har gjort 7 säsonger, 148 matcher, 697 poäng och tagit 377 returer.
Johanna Pettersson har 7 säsonger med 156 matcher, 607 poäng och 366 returer.

- Vi visste att denna dag någon gång skulle komma. Både Elin och Johanna hade redan förra säsongen en mättnad på att träna sex dagar i veckan. Nu fick vi ett bonusår med de båda, men tyvärr så fick vi inte se så många matcher med Elin då sjukdom stoppade henne från spel efter årsskiftet. Både Elin och Johanna har mycket mer kvar att ge på basketplanen men tryter motivationen så är det tufft att träna på elitnivå. Trots unga åldrar så har båda massor av års rutin från spel på högsta nivå. Elin och Johanna har betytt massor för idrotten på ön och i synnerhet inom basketen och Visby Ladies, säger klubbens sportchef Anders Leo Pettersson.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>