Sen silly: Ny värvning

Ligatrupperna är fortsatt under utveckling. IK Eos har denna dag presenterat ett sent nyförvärv.

Det handlar om rutinerade danska landslagsguarden Ida Tryggedsson Preetzman, 28 år och 176 cm, som säker en ny utmaning efter att ha vräkt in poäng i danska ligan, förra säsongen snittade hon 19 per match.

¬Jag är väldigt glad att Ida väljer att spela med oss i Basketligan. Hon är stark i kroppen och duktigt både på att själv göra poäng och på att skapa lägen för andra. Jag har sett henne spela många gånger tidigare och hon har alltid varit viktig för sitt lag. Det kommer hon att bli för oss också.  säger Eos-coachen Kevin Taylor Lundgren i ett pressmeddelande.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>