Silly: Comeback inplanerad

Från Boden i norr kommer forwarden Johanna Persson, 178 cm, som – efter att ha lagt elitskorna på hyllan och nöjt sig med spel i division två – nu har en comeback inplanerad. 24-åringen har tidigare spelat fyra ligasäsonger med Visby och efter nyår ska hon vara med i högsta serien igen. Återkomsten dröjer på grund av utlandsvistelse.

- Jag tog en paus för ett år sedan då motivationen saknades, men jag känner mig inte riktigt klar med basketen och suget börjar nu komma tillbaka så det känns kul att spela med Ladies i vår. Det jag saknat mest är känslan att tillhöra ett lag och sammanhållningen man får av att träffas varje dag, säger Johanna Persson i ett  pressmeddelande från Visby Ladies.

- Helst hade man givetvis haft med Johanna från början, men det finns faktiskt en mental fördel för ett lag att få nytillskott och ny energi mitt i säsongen, och att få in en utpräglad skytt med halva säsongen kvar att spela kan komma bli en viktig fördel. Det ska bli kul att se henne vara tillbaka i ligan och se vad hon kan bidra med, säger nye Visby-coachen Eivind Möstl.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>