Umeå-spel utan Krayem

Torsdag är det träningsbasket uppe i Luleå där BC tar emot BSKT från Umeå.

Umeå har en gästspelare på besök på träningarna – och det är inte vem som helst utan en känd trollgubbe vid namn Omar Krayem!

- Omar är här och tränar med oss, ska vara här i två veckor så får vi se vad som händer, säger Umeås coach Jesper Gustavsson.

Ett uttalande som ska ses i relation till Umeås-klubbens budget där det inte direkt finns något undanstoppat i madrassen för ett Krayem-kontrakt.  Fast tanken är såklart kittlande då Omar som bekant numera har ett svenskt pass. Bloggen skulle älska att se Omar i ligapremiären mot Jämtland – att vinna mot Torbjörn Gehrke hör till Krayems favoritgrejer inom basketen.

Den bollskicklige pointguarden spelade förra säsongen i Frankrike. Han har i sommar bytt agent (Interperformances) och är för närvarande listad som ”tillgänglig”.

Ett klart besked är i alla fall att Omar inte är aktuell för Umeås trupp mot Luleå.
- Omar spelar inte. I övrigt är alla med utom Josh (Greene) som är sjuk. Chris (Singhateh) är tillbaka i träning och kör för fullt, redovisar Jesper Gustavsson.

Målsättningen med övningen mot BC Luleå?
- Fortsätta bygga inför säsongen, Luleå blir en bra värdemätare efter att vi mött superettanmotstånd förra helgen, säger Umeå-coachen.

Uppkast i Luleå är torsdag klockan 18:00.
Hemmalaget saknar Denzel Andersson och Thomas Massamba som är med landslaget och laddar inför helgens EM-kvalmatch mot Danmark

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>