Stjärnan tackar Umeå

Stjärnguarden Omar Krayem befinner sig just nu i Umeå och tränar med BSKT. Bloggen kikade in på tisdagskvällens övningar och noterade ett riktigt bra träningspass så här bara tre dagar före ligapremiären (Jämtland borta för Umeå fredag kväll).

Omar Krayem har som bekant spelat i Sverige i omgångar och då bland annat i Umeå. För närvarande är han klubblös och jobbar upp formen.

– Jag har inte bråttom utan tar det lugnt och avvaktar de erbjudanden som dyker upp, säger Omar Krayem, som förra säsongen spelade en lång säsong i Frankrike som avslutades i Vichy Clermont Metropole i Pro B.

Tveklöst tillför en spelare av hans kaliber mycket till Umeås förberedelser inför ligasäsongen. BSKT:s nye amerikanske pointguard DeAndre Mathieu får möta en vass kille på samma position i ”andra laget” på träningen. Men någon kredd vill inte Krayem ha. I stället tackar han.

– Det är Umeå som hjälper mig!

Basketpubliken i Umeå skulle inte ha något emot om ”trollkarlen”, som har både amerikanskt och svenskt pass, ännu en gång skulle spela för BSKT. Det är nog inte ens nära, men Omar Krayem säger med ett leende;

– Man vet aldrig vad som händer…

Bilden: Omar Krayem med bollen testar DeAndre Mathieus försvar.
Foto: Peter Hegethorn.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.