Tunga siffror av Jordan

Trollkarlen Omar Krayem har hjälpt till med att locka Sade Aded Hussein till Umeå BSKT. Hur bra den långe fransmannen står sig i svenska ligan blir spännande att se.

En spelare som Mr Krayem tidigare lockat till Sverige är Germain Jordan. Amerikanen gjorde succé under Umeå BSKT:s första år i ligan – innan han drog vidare till några säsonger med bra betalt i Israel. Som bekant är Germain Jordan tillbaka i Sverige där han nu spelar i Superettan med ligatörstande Djurgården Basket.

I går kväll var det tidig ”seriefinal” i Superettan. Obesegrade Djurgården vann mot Fryshuset med 89-85. Då levererade Germain Jordan tunga siffror. Eller vad sägs om 22 poäng, 18 returer och 5 assists. Han sköt 8 av 14 från golvet och 5 av 6 från strafflinjen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>