Coachbytet definitivt

Skellefteå-legenden Ike Person coachade i helgen Uppsalas ligadamer till viktig vinst hemma mot Mark Basket.

Nu är det klart att Uppsalas byte av headcoach är definitivt. Janne Hänninen har fått lämna ligalaget.

Klubben meddelar; ”Uppsala Basket och coach Janne Hänninen har i samråd kommit fram till att det bästa för laget i nuvarande situation är att Janne kliver åt sidan. Janne har gjort ett utmärkt arbete, men inte riktigt fått ut vad vi hoppats på av laget. Vi har därför gemensamt gjort bedömningen att en förändring krävs och denna gång blir det på ledarsidan. Vi har egentligen ett lag som är bättre än vad vi hittills presterat, även om vi stundtals spelat bra. I stället för Janne går nu Ike Person in som headcoach. Om det är ett lyckat drag vi landat i får framtiden utvisa. I vilket fall gav coachbytet en omedelbar Ike-effekt i mötet med Mark Basket, även om det inte var stabilt och vackert hela vägen”.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>