Stjärnan byter klubb – men inte nu

Uppsala Baskets stjärna Axel Nordström ska byta klubb – men det blir så att han väntar med flytten till nästa säsong.

– I helgen har jag beslutat mig för att stanna och fullfölja säsongen med Uppsala. En stor anledning till det är att jag ska få mitt tredje barn till sommaren och känner att det blir tufft familjemässigt att åka iväg ensam och lämna dem hemma. Sedan vill jag så klart inte överge grabbarna i laget heller. Vi har påbörjat den här säsongen tillsammans och det känns ganska bra att få gå i mål med det här även fast det varit en fruktansvärt dålig säsong, säger Axel Nordström till Uppsala Nya Tidning.

Klubbarna står på rad för att få anlita Axel Nordström – som inte utesluter någonting, men öppnar till nästa säsong för BC Luleå

– Vi får se hur det blir. Det finns många fina klubbar runt om i Sverige som det säkert hade varit trevligt att spela för, och jag utesluter ingenting. Men Luleå är en riktig basketstad, och jag har alltid tänkt att jag ska spela där någon gång. Och jag vet att de är intresserade av mig så vi kommer säkert att pratas vid i vår, säger Axel Nordström till NK/NSD.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>