Silly: Ny guard i mästarlaget

Det fortsätter att droppa in spelare från den danska ligan. Senast i raden är Charles Callison som lämnar Horsens för spel svenska mästarlaget i Södertälje Kings. I Danmark blev det finalförlust (mot Bakken Bears) för USA-guarden som för Horsens snittade16 poäng och 4 assist

Med 24-årige Callison, 185 cm, har  Södertälje Kings presenterat halvdussinet spelare för truppen 2019/2020. Det handlar om Martin Pahlmblad, Adam Karahmetovic och Dimi Agathangelidis, plus tre jänkare i form av Eric Adams, Jeremiah Ingram och Charles Callison.

- Mycket glädjande att vår klubb är ett starkt och attraktivt för en spelare av Callisons kaliber. Han har spetsegenskaper i sin kvickhet, spänst, kreativitet och defensiva pannben som både tilltalar min filosofi men som förhoppningsvis även friar lite till våra Södertäljefans. Med Callison, Ingram och Adams kommer det inte bli svårt att få till highlightsen från matcherna. Om det vinner mästerskap återstår att se men det är mitt jobb att få till, säger Kings coach Ludde Degernäs på klubbens sociala mediekanaler.

Med jänkarkvoten fylld är det då klart att Auston Barnes inte kommer tillbaka till Kings nästa säsong. På svensklistan har mästarlaget bland annat förlängning med Alexander Lindqvist och hemvändande av Dino Pita på önskelistan.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>