”La Bomba” lägger av

Nu lägger han ned basketkarriären. 36-årige Micke ”La Bomba” Lindquist slutar med trepoängsskyttet efter bland annat nio säsonger och tre SM-guld med Norrköping Dolphins och 81 A-landskamper.

– Jag har verkligen tänkt på det. Det är inget beslut jag bara tog så här, utan att fundera. Det är ingen utifrån som tryckt på eller påverkat. Leila, min fru, sa att det är mitt beslut och det känns verkligen som det. Jag är glad att själv kunna bestämma när det är dags att sluta och att det inte är en skada som avgör eller att jag inte längre håller, säger Micke Lindquist till NT.

Sista säsongen i Dolphins snittade ”La Bomba” 14,3 poäng med snudd på 41-procentigt skytte från trepoängsland.

Tidigare i karriären har han spelat med Alvik,  08 Stockholm, Sundsvall Dragons, plus varit proffs i Frankrike.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>