Silly: Lokala talanger klara

BC Luleå har klart med 20-årige Gammelstads-fostrade guarden Karl Persson om förlängning för andra säsong med ligalaget. Debutåret blev det inhopp på i snitt fyra minuter per match (17 matcher).

- Karl Persson är en hårt arbetande Luleåkille som vi vet kommer att ge sitt yttersta i alla situationer. Han kommer från våra egna led och jag är mycket glad att vi kommit överens om en fortsättning över nästa säsong”, säger klubbdirektör Lars Mosesson.

x x x x x

Luleå Basket har klart med 19-åriga Gammelstads-fostrade forwarden Jenny Södersten för en första säsong med ligalaget. Hon har de senaste säsongerna spelat i Basketettan med Luleå Stars där hon förra säsongen snittade 11,1 poäng och 4,3 returer.

- Det är väldigt glädjande att välkomna Jenny Södersten till Luleå Basket. Jenny är den första av våra NIU-elever att ta steget upp till representationslaget och det ska bli intressant att följa hennes vidare utveckling, säger klubbdirektör Christer Sehlin.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>