Silly: Veteranens besked

Veteranen som dominerat färgen i svenska ligan år efter år ger nu besked om framtiden. Det blir inget spel i Norrköping och han har även uteslutit andra alternativ, som att flytta med coach Adnan Chuk till Lions de Genève i Schweiz…

- Det är familjen och skolan som gäller. Jag har pratat lite med Mikko (Riipinen, ny Dolphins-coach) men jag sa att det inte känns aktuellt som läget är. Det är bättre att de satsar på yngre spelare, säger Jocke Kjellbom till Norrköpings Tidningar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>