Silly: Vänder tillbaka

Förra säsongen var Erica Iderståhl bärande spelare i Uppsalas ligalag där hon spelade drygt 31 min/match och snittade 11,8 poäng, 2,5 returer och 1,1 assist per match. Den 25-åriga guarden har samlat på sig enorm erfarenhet från ligaspel med 08 Stockholm, Solna, Fryshuset, Alvik, Mark och Uppsala.  Hon har totalt 67 U-landskamper. Nu blir det en andra sväng i Kinnahallen med Mark Basket.

”Med glädje presenterar vi Erica Idestål tillbaka Mark Basket! Erica har vunnit SM-guld, spelat i alla ungdomslandslag och i högsta ligan i massor av år vilket innebär att det är en rutinerad spelare som kommer tillbaka till Mark Basket!” skriver klubben på sin facbooksida.

P.s.
Det SM-guld som hänvisas till är att Erica Iderståhl var med och vann U18-SM år 2011. I Fryshusets juniorlag spelade hon då tillsammans med bland andra Abigail Asoro och Nathalie Fontaine.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>