Jätten tillbaka

Jätten (216 cm) Carl Engström är på väg tillbaka till svenska ligan och Wetterbygden Stars efter en mindre lyckad sejour i Polen.

Centern har i höst spelat fyra matcher med allt kortare inhopp (snitt 3 poäng + 3 returer) för  Polpharma Starogard Gdanski. En klubb som förlorat tio av elva matcher i polska ligan

Förra säsongen spelade Carl Engström 13 matcher för Wetterbygden i svenska ligan, då snittade han 11,5 poäng och 7,5 returer.

Uppdatering: På sin hemsida skriver Wetterbygden:
”Efter en efterhängsen skada som vägrar ge med sig så tvingas Wetterbygden Stars amerikanske powerforward, Moussa Kone, till operation. Förhoppningen är att Moussa Kone återvänder till spel senare under säsongen. Under tiden, för att fylla tomrummet Moussa Kone lämnar efter sig, så gör ett bekant ansikte comeback i laguppställningen nu när det står klart att landslagscentern Carl Engström ansluter och avslutar säsongen i Wetterbygden Stars.  

– Att få in Carl betyder att vår startsträcka att få in honom i laget är betydligt kortare än om det varit en annan spelare eftersom han var med oss i fjol, säger sportchefen Dennis Aulander.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.