GRIT strength på IKSU

Så var det dags för en ny "jag har aldrig" grej. Idag blev jag medlurad eller vad man ska säga på ett GRIT Strength-pass på IKSU av L. 

"Det är väl inget dansaktigt?"

"Nä, det tror jag inte."

Det räckte som försäkran, och det var ju sant, ingen dans alls.

Väl på plats drogs ögonen till videokameran som stod uppställd i lokalen. Vad fan, ska man bli filmad nu också? Ledaren försäkrade att de bara skulle filma henne. Jag gick på någon rekommendation för hur mycket vikter jag skulle ha på skivstången. Passet körde igång. Efter andra övningen som innehåll skivstången kände jag att jag inte skulle orka med de vikterna resten av passet. Jag bestämde mig för att plocka bort lite vikt. Just då sneglade jag på K som stod bredvid och höll på att sätta dit MER vikt. Sweet Jesus, jag kan ju inte ta bort vikt när en TJEJ sätter dit mer vikt. Jag plågade mig igenom passet och när det var dags för plankan på slutet plockar K upp en vikt också för att det ska bli tyngre. Vad är det som pågår? Hon hade dessutom sprungit 6 km före passet. Helt overkligt. 

När passet var slut och vi pustade ut och jag berättade om planen att ta bort vikt skrattade K bara. Jag hade tydligen sett fel, hon hade tagit bort vikt och inte alls satt dit mer vikt 🙂

Imorgon kommer jag att ha ont i armarna, det är säkert som amen i kyrkan.

Etiketter: ,

6 kommentarer

  1. Betraktaren X

    Svar till Marianne Hägglund (2013-04-12 18:39)
    Fullt rimlig fråga. För min del så mår jag bra av det. Att ta ut sig helt känns otroligt bra efteråt. Endorfiner utsöndras väl i kroppen, samma belöningssystem som vid skratt och sex t.ex.
    Vad gäller ROLIGHETEN i träning så föredrar jag att idrotta med boll.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.