Sminkbloggen, del 1

I ett svagt ögonblick har jag lovat att blogga om smink. För att det där inte ska rinna ut i sanden är det väl bäst att lova det offentligt också. Jag inleder med lite humor på området.

 

Etiketter: , , , ,

11 kommentarer

 1. Marianne Hägglund

  Det låter lovande, jag vill ha tips på hur man gör en snygg
  makeup på oss 50+.
  Jag ser dåligt och behöver glasögon för att se min nuna, men
  jag har upptäckt att det är jädrigt svårt att sminka sig med glasögonen på.Det blir en ond cirkel lixom.Hur stark styrka finns det
  att köpa på förstoringsspeglarna t.e.x? och hur mycket smink ska man vara beredd på att använda vid ett sminkningstillfälle egentligen?
  Det fastnar en massa i rynkorna nämligen.

 2. Arne Bk

  Hej sötis !

  har du några tips vilken LOOK som går hem hos snedaxlade 40+are ??

  Min fru tycker det är för mycket biltema/vasaplan mode över mig …PANIIIK ,,, eyelinern slut !!

 3. Betraktaren X

  Arne och Marianne! Jag får be att få återkomma med svar på era frågor. Jag har lite svårt att bestämma mig för inriktningen på det jag ska skriva om smink, så att ha några konkreta ”case” att utgå ifrån är utmärkt!

 4. Marianne Hägglund

  Blir toppen, se bara till att ge mig tipsen innan nästa helg,
  Nu har jag JÄTTESTORA förväntningar på dig och STORA förhoppningar om att kunna hitta prinsen i mitt liv, nästa gång jag går på krogen, och det tack vare dig.Tack. Ps! jag vill INTE se ut som en clown bara..

 5. anna

  Har du tänk nått på infallsvinkeln på detta? Typ göra instruktionsvideor och ladda upp eller hjälp till självhjälp? jag lovar att tillhandahålla sminket om det innebär videor :)

 6. Anna H

  Jag måste hålla med anna att det är uppskattat med instruktioner i bildform… HUR lägger man en eyeliner utan att bli blind? HUR lägger man en eyeliner så det blir JÄMT? HUR lägger man en eyeliner så man inte ser ut som crackwhore? Så helt klart… KONKRET är bra! //a

 7. Betraktaren X

  Svar till Anna H (2013-04-14 17:42)
  Det är mycket glädjande att ni tror att sminkbloggen kommer att ge handfasta tips från någon som verkligen kan sin sak… :-) Kanske kommer just eylinertipsen att stå ut som något att minnas.

 8. Helena Nilsson Springare

  Hej.. Jag har fått ett mail från vks webbredaktion om att min kommentar är godkänd!

  Antar att det är ”Arne Bk” som skrivit under med min mail. Men jag antar att du hajjar att det inte är jag?

  Lite kusligt när det dyker upp fler och fler idioter i våra trevliga vk-bloggar! Nåväl, vi får väl gilla läget antar jag! Ska fortsätta hålla koll, för detta lär nog inte bli sista gången//H

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>